Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saker jag kanske minns från min barndom

Mamma brukade yoga
varje morgon när solen
föll in genom köksfönstren
haloumi inte hamburgare
fast torsdag var pannkaksdag
som för alla andra
tågluffade Marocko Syrien
fjorton kameler
var mycket när jag var så liten
hon skulle aldrig byta bort mig
byggde jul av granris och planka
sidengarn skalare spån och hyvel
gröt klappar pasta prydnad pärlplatta
skrämma spöken sten
ha den under kudden
i begynnelsen var det
patchuli masala tabbouli
varför var riset blygt
hummus halva habibi
solhälsning ihop innan
surdeg
yoghurt
olivolja
overall




Fri vers av Alva Blästa
Läst 807 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-06 23:56



Bookmark and Share


  Anders P VIP
fin hyllning till din fina hippiemamma.
2009-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Alva Blästa
Alva Blästa