Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oktober 2009

 




Ditt avstånd, din förlust

Nu är det så där


Äckligt nära igen


Behöver inte ens


Sträcka mig för att


Kunna röra vid det.


Avståndet.


Din distans.


Din frånvaro.


 


Är jag inte värd


Din första hand?


Varför måste jag alltid


Hamna i skuggan av den andra?


 


Jag vill inte gotta mig


I det faktum


Att du en dag


Kommer ångra att du


Inte tog chansen.


För du ska veta


Nåt bättre finns inte,


Ditt avstånd blir din förlust


Inte min.


Jag kan hitta något bättre


 


Kan du?




Fri vers av Lindsy
Läst 206 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-07 00:19



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Man vet inte vad man har förrän man förlorat det.
Eller så kan det tragiskt nog vara så att man aldrig inser vad man har/hade.

Du förtjänar någon som sätter dig i första hand och ger dig allt det du och ditt hjärta behöver.
2009-10-07

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja en god tanke
att ta till när folk
inte fattar vad
man duger till!
2009-10-07

  peter markurth
mkt sann
2009-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy