Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du...

du stal min ungdom
du smutsade ner kroppen som jag en gång älskade
du tog det du ville ha
du log åt skräcken som visade sig i mina ögon
du blundade för tårarna som rann nerför mina kinder
du låssades inte höra det tysta skriket

på några minuter
lyckades du krossade hela min tillvaro

du märkte mig för livet
du startade den självdestruktiva trenden
du sådde fröet till tankarna som började äta upp min inifrån

det var då
om du kommer tillbaka
ska jag krossa dig




Fri vers av Frida Fredriksson
Läst 297 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-07 11:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frida Fredriksson
Frida Fredriksson