Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

höst

utanför fönstret förändras sensommaren till höst
trädet med de gröna löven förvandlas
gröna gula röda oranga
innan de faller till marken
temepraturen sjunker och de soliga varma dagarna är snart ett minne blott
tjocka tröjor
blöta skosulor
och klafsande steg
blåsten i håret och kylan som biter i kinderna
frysande människor som väntar på den oranga larven
som aldrig verkar komma
människor som längtar tillbaka
längtar till stranden
till den där nya sommaroufiten
och de nyinköpta sandalerna

utanför fönstret förändras allt




Fri vers av Frida Fredriksson
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-07 11:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frida Fredriksson
Frida Fredriksson