Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meningar som bryts i mörkret



Du läser det jag skriver
men ser inte orden
Du smakar på min sorg
min ångest och kärlek
Men dyslexi
plötsligt råder
Låser de dörrar
som jag försöker öppna
Letar nycklar i all oändlighet
Lämnas osäker
utanför
Jag knackar förgäves på
Viskar men snälla öppna då
Vem bär skulden
Vem har stavat fel?
Jag visste mer än väl
Jag visste vem du var
den dag du blev presenterad
stod där framför mig
Hur ditt hjärta slog bakvänt
ut och in
Trasiga slag
I din bok stod det skrivet
uu har älskat nån förut
Så när du läser det jag skriver
förstår du inte
all den känsla som vilar begraven
bakom alla dom orden
Jag har bokstaverat om dig
Det är så tydligt
din längtan längtar ut
Spelar det någon roll
om jag får komma närmare
om jag släpps in
Vem är det som öppnar dörren
Hon eller du?








Fri vers av Baystream
Läst 158 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-10-07 14:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream