Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Behöver vänskap ...kärlek...och en kram...


Hon vill bara finnas

Hon vill bara finnas

bara vara sig själv

liten och svag just nu

med näsan knappt ovanför

kippande efter luft

 

Hon vill bara finnas

bli omhändertagen

känna stöd och omtanke

bli vaggad till ro

slumra från allt det svåra

 

Hon vill bara finnas

slippa vara den starka

vara den som bäddas ner

den som skäms bort

vara den som älskas

 

Hon vill bara finnas...




Fri vers av sulimaa
Läst 313 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-10-07 17:59



Bookmark and Share


    J. Herward
öppnar hjärtat....

du, du har just beskrivit ett jourplaserat barns högsta önskan och ambisioner..
för att alltid vara stark och se höra tåla allt, hur mycket går inte ett litet barn sönder? av vuxnas hyckleri, inte alla såklart men de man litar på allra mest. visst är det bra med erfarenhet och lärdomar, men en schysst start i livet är väl inte för mycket begärt? för är man ett barn vilket räknas från 1-18 år... då behöver man känna sig som älskad och stöttad mest...

den här texten ska jag bokmärka, för jag finner styrka i din text
i denna svåra stund
i mitt liv

tack:)
2009-10-16

  Popcorntankar
Känner igen, bra snickrat!
2009-10-14

  flickan i spann
En varm filt och en kopp varmt! Låt ljuset omsluta och våga vara
2009-10-11

  Suzy med punkterna
Bara var och känn värmen runt omkring dig..Kramar om
2009-10-11

  devilsangel
Känn hur jag håller om dig och viskar " för dig finns jag alltid min vän", du kan vara trygg här hos mig..inget ont kan nå dig..du får vara liten nu...en stund utan att känna krav och press att finnas för andra...
Du är bäst,det vet du väl?? kramar!
2009-10-10

  blaite
tung och ensam så kändes den..nu blir man ju lite ledsen i ögat..
2009-10-09

  Glensan
Känner igen detta, var själv för
inte så länge sedan där.

"Jag håller dej ömt låter
din kind lätt mot mitt bröst
hör ditt hjärta lugna sig,
mina armar runt dej gör
dej lugnande...

That whats friends are for "

Kram på dej
2009-10-09
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa