Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det ruttna


Det ruttna äpplet
Förstör en hel låda

Den ruttna människan
Förstör en hel familj
En hel släkt....




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 211 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-02 17:17



Bookmark and Share


  anits VIP
Tyvärr. är det ofta så
2009-11-02

  Bibbi VIP
Exakt tyvärr.
2009-11-02

  lycksele
tyvärr sant :(
2009-11-02
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO