Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hö-sen



Igår
Den 6 okt
Så slog han höt den där bonden
”Känns lite sent”

Idag
Så paketerar han
Efter det värsta regna som varit på hela året
Kändes det som…

Dom är märkliga en del
Speciellt bönder på Gimskogen
Verkar det som
Annars tar man hö tidigare och tidigare




Fri vers av LassO
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-07 19:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO