Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sex är farligt


En Saudisk man som talat
Om sitt sexliv i TV
Får 5 års fängelse i Saudiarabien
De låter som om de skulle blivit
Rätt folktomt i vårt land
På gatorna

Om detsamma skulle gälla här
De finns dom som säger att vi ska
Välkomna andra ”kulturer”
Knappast alla då verkar det som…
Knappast alla..




Fri vers av LassO
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-10 19:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO