Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jakten på den försvunna natten



Jakten på den försvunna natten

”alla medel är tillåtna”














Ja så länge doktorn skriver ut…

Flytande

Tabletter

Pulver

Sen finns det otillåtna

Men

”Vad fasen gör man inte i en jakt”




Fri vers av LassO
Läst 117 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-07 19:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO