Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nordanstigs kommun



Nordanstigs kommun
Får så många granskningar
Så de är flera anmälningar om dan
Till länsrätten i Gävle

De leder visst överlägset
”anmälningar per invånare”
Det är lögner
Brist på informations som klienter ska ha
Missade brevutskick
Fördröjda svar

Och det är ständigt samma ”tjänstemän”
Det verkar som om vissa tjänstemän
Försöker ”minska de behövandes antal”
Genom att låta dom dö av resursbrist

Det talas om det på länsstyrelsen
På sjukhusen
På gårdarna
O s v….

Och ständigt samma tjänstemän
”Ju fler vi säger nej till ju färre överlever”
verkar parollen vara
”Hellre betala böter än hjälpa människor”
Märkligt beteende hos en kommun….




Fri vers av LassO
Läst 118 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-07 19:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO