Liten "kortis" Skriven 26/5_09" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Liten "kortis" Skriven 26/5_09


Kära ljus

 

 

 

 

Kära ljus

stanna kvar

hela mig 

i mina dar

 

kom till mig 

och visa kraft

läk min smärta

som jag haft

 

 




Fri vers av Porslinsdockan
Läst 192 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-07 20:10



Bookmark and Share


  Själabarn
härlig önskan och den känns lite som att bli berörd av en solstråle.
2009-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Porslinsdockan