Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu flyr vi en karg verklighet och låter fantasin flöda, fast på mitt sätt !


Vackra Ord !

Kosmopolit
Hittar aldrig dit

Merkantil
kommersiell stil
handelspolitiskt fertil

Disposition
en verbal mission
språklig masturbation (!)
skriftlig detonation (!)

Mantel
oklanderlig vandel
moralisk suveränitet
en ofantlig andel
mondän modernitet

Paranoid
egotrippad cellulloid
en mörk melankoli
kan sluta som kolli

Melodram
musikaliskt polygam
fysikaliskt infam
avböjer en kram

Sarkasm
veritabel spasm (!)
inställd entusiasm

Monopol
penningarnas Skål !
svårt att på´t ,ta kål !

Mikroorganism
obefintlig schism

Examen
Definitiv Tentamen !


--------




Fri vers av Mats Henricson
Läst 237 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-07 20:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska