Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det går

Det kommer att gå
Allt går
äh,va fan
benen rör sig ju
munnen går
hjärnan brummar
surrar
väsnas
ett rent helvete
Men allt kommer att gå
gå vidare
gå bredare
gå stort
gå djävligt bra
jag är en djävul på att gå




Fri vers av Dito VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-07 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dito
Dito VIP