Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
M en ängel


Avgrundens kant

På avgrundesn kant

Det osynliga blir så synligt

Den svage blir svagare

Regnet blir blötare

Blodet rödare

Smärtan starkare

 

 

Utan kärlekn hade världen gått under

Utan världen hade kärleken inte funnits

Utan dig hade jag inte orkat

Du får mig att leva

Saknar dig




Fri vers av Anonym Ängel
Läst 371 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-07 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anonym Ängel