Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
oktober 2009


Främmande

Broarna brändes

Städerna glödde

Gatorna gungade

Under alla mina tio tår

 

Packar min väska

Nog nu

Gråter i regnet

Ja, jag känner också

 

Lämnar min skugga

Som ser efter mig

Från fönstret

Fladdrande fingrar; farväl

 

Vi var främlingar

En gång

Och jag vill

Vara främmande åter

 

Hur kan du

Påstå att du känner

När du faktiskt inte har

En aning om vem jag är

 

Fly

Flög

Stegen som inte nådde fram

Vilse i mitt eget hem.




Fri vers av Lindsy
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-07 22:55



Bookmark and Share


  peter markurth
gillar känslan i kombination med tekniken du använder här
2009-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy