Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att hamna i poesins våld är förödande. Det finns inget botemedel.


Poesivarning


Poesin

kan vara

en tröst

ett halmstrå

och en mara

trodde du

att den

skulle hela

din sargade själ

den kräver allt

tömmer dig

på dina

sista droppar

av blod.

Ändå

har den

så många

tillbedjare.




Fri vers av tidensvans
Läst 212 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-08 00:15



Bookmark and Share


  Knickedick
instämmer
2009-10-08
  > Nästa text
< Föregående

tidensvans
tidensvans