Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
oktober 2009


han sjöng och du lyssnade inte

Det var han

Med rufset

Och gitarren

I sitt knä

Med slitna jeans

Och glimtig

Blick

Som sjöng

Om love

För dig

 

Änglatoner

Förförelsernas förförelse

I berörelse

Inuti

Något brustet

Men hoppfullt

Han väntade

För alltid

I ditt

Hjärta

 

Men du öppnade aldrig…




Fri vers av Lindsy
Läst 242 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-08 00:29



Bookmark and Share


    Herr Ångest
Med små enkla ord beskriver du o målar upp en rörande scen.

Slutet är bara helt makalöst bra!

"Han väntade
För alltid
I ditt
Hjärta

Men du öppnade aldrig… "

Huu, jag ryser.. av välbehag.
2009-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy