Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan hammaren och städet

 

mellan hammaren och städet
finns inte mycket spelrum
varje sammandragning
är en krystvärk
varje hjärtslag är en gnista

mellan hammaren och städet
föds du
dör du
framlever du
i dödsskugga och ljus




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 317 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-10-08 02:12



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
ENORMT!!!!Applåder!!!
2009-10-19

  walborg
Stark dikt - ödesmättat ...
2009-10-10

  Ingela Svenson VIP
En vacker metafor, fast man blir väl rätt tillplattad?
2009-10-09

  Elaine.S VIP
Intensiteten och känslan i dessa dina ord är kraftfull.
2009-10-09

  Larz Gustafsson VIP
P.S. "Sledgehammer". Ganska aktuell låt...D.S.
2009-10-08

  Ilona _L
Så laddat och vackert när du så poetiskt hittar essensen!!!
2009-10-08

  Eva Langrath VIP
En text som får mig att känna andakt förnimma människans storhet och litenhet på en och samma gång. Tack
2009-10-08

  Larz Gustafsson VIP
Starkt och mäktigt.
"Plogar som ingen vill plöja med använder Han, denne Mästaresmed", kom jag genast att tänka på nu.
2009-10-08

  Caprice! VIP
Å, som du skriver! - jag får andnöd och hjärtsnörp samtidigt som jag inte kan låta bli att förundras över ditt vackra och precist mejslade språk.

Detta är i sanning stor poesi.
2009-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger