Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig alltid

Skuggan döljer dammet
men i solskenet syns det
det går inte att gömma sig
ljuset kommer alltid ifatt
lögner varar ej förevigt
de visar sig tillslut
säg aldrig alltid
för alltid blir aldrig




Fri vers av Linus_
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-08 10:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linus_
Linus_