Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
*


En morgontanke i oktober

 

jag skulle finna glädje

i det tomrum som blir över

 

efter dig

om du går

 idag

*

Epione-09




Fri vers av Epione VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-08 11:30



Bookmark and Share


  Sinuhe
*ler*
God tanke, som känns igen.
Uppdelning på flera rader ger mer eftertryck.
Men är det tomrum som blir kvar?
2009-10-17

  Miss Mod
Så härligt och starkt, på något vis!
2009-10-10

    leelee
Varje facett av det tomrummet är väldigt skönt att vara i om det är rätt persons...
2009-10-08

  erkki
Ut med karln! Låter bekant! Eller misstolkar jag?
En poetisk Fuck-off?
2009-10-08

    ej medlem längre
Å, så fint formulerat. Vet inte om jag tolkar dikten rätt... men jag har en liknande text om att glädjas åt det som lämnas kvar... doften och anden... dvs känslan och minnesbilderna.. som om personen stannar kvar i det efterlämnade tomrummet
2009-10-08

  Quasimodo
Stark för känslan av tilltro i att vara, även om det bara är med sig själv !!!
2009-10-08

  Lili Samuelsson VIP
wow, den här gillar jag
2009-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Epione
Epione VIP