Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svarta ögon (bild)

Jag vill ge dig mina svarta ögon

med tusentals oändliga stjärnor

för att lysa din själ

av månens ljusstyrka

jag vill älska dig som ingen annan

vägen till mitt hjärta , är att du älskar mig

som jag är

att se på mig, känn på mig

och

lyssna på mig när jag vill prata med dig


OCH


låt dina ögon somna

till ljudet av mitt hjärta

i skenet av ett ljus

när morgonljuset bryter in

då ska jag finnas vid din sidan

långt borta från smärta

i en värld full av kärlek

och tillit

älska mig , för att göra dig levande.

var inte rädd

för mina svarta ögon

mitt hjärta och armar är öppna

led mig in i den Gudomliga

komedi som livet är

Jag vill ge dig mina svarta ögon

och älska dig som ingen annan.

"Nasrin" 8/10-2009











Fri vers av Nasrin
Läst 818 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2009-10-08 15:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
utomordentligt vacker!
2014-05-28

  Yeppis
Jösses,djupt naket skriftat.
vackert,bra skrivet
Känsla ,mod och insikt i kärleken
2014-05-14

    lärjunge
QUINNA, du!!! Odraperad!!! WHOWWW!!!:-)))
2010-07-31

  Anna*
Vacker kärleksförklaring, ömt och gott!
2010-06-03

  Ingmar Hård VIP
"jag vill ge dig mina svarta ögon" är vackert, som så mycket i denna text.
2009-11-20

  Junitvillingen
Mmm, sinnligt, så mjukt och vackert.
2009-11-07

  Lejonhjärtas poesi
Innerligt vacker kärlekspoesi!
2009-10-11

  aol
underbar målande så vacker kärlekspoesi, bugar så fint du kan
2009-10-09

  Larz Gustafsson VIP
De ögonen skulle jag vilja möta i den vilda verkligheten...
2009-10-08

  Quasimodo
Kärlek varm och stor som en fullmåne och det är så man ska älska och bli älskad !!!
2009-10-08

  Fredrik Stillesjö
Hej nasrin!

Vacker kärlekshyllning, hälsar Fredrik
2009-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Nasrin
Nasrin