Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
Nyheter

POETER.SE      MEDLEMMAR      SKAPA SKRIVA      POESIKALENDER      TÄVLING      POETPORTRÄTT      POETER GOES PAPER
 

Pressmeddelande från Tolvnitton Förlag 2012-12-14

»Den 21 december 2012 tar världen slut! Åtminstone om man få tro vissa tolknigar av att mayakalendern tar slut och detta är tematiken för denna antologi. Urvalet har gjorts bland tiotusentals poeter från poeter.se, Sveriges största poesisajt. Njut av denn
Läs mer

Mot pressarna för 13.0.0.0.0 Världens sista diktsa

Vi går nu in i december månad och slutet av 2012 och samtidigt som den första snön faller letar världens sista diktsamling sin väg till tryckeriet.
Läs mer

Världens sista diktare presenteras!

Vi vill tacka alla för det mycket stora intresset och för alla fina bidrag! Exakt en månad innan världens slut, den 21 december 2012, har vi äran att presenta de utvalda deltagarna till Världens sista diktsamling!
Läs mer

Bidragen till Världens sista diktsamling

Bidrag till Världens sista diktsamling har under de senaste veckorna strömmat in till poeter.se och vi är naturligtvis mycket glada för det positiva gensvaret.
Läs mer

Missa inte att delta i världens sista diktsamling!

Den 21 december 2012 tar världen slut. Åtminstone om man får tro vissa tolkningar av att mayakalendern har sitt slutdatum 13.0.0.0.0, slutet på den 13 baktunen, vilket motsvara vårt vintersolstånd, dagen då mörkret är som störst.
Läs mer

Årets julklapp ute nu! 181 Dikter till Tranströmer

Många har inkommit med förfrågan om det går att beställa boken. Vi har därför tryckt upp böcker och sett till att poeter.se medlemmar har möjlighet att beställa dessa för inköpspris. För icke medlemmar kommer boken att komma ut i den vanliga handeln nästa
Läs mer

 

En utställning

levern skriker
Love Död VIPFacebook Logo
Följ Poeter.se på Facebook!

Twitter Logo
Följ Poeter.se på Twitter!

RSS Logo
Prenumerera på Poeter.se RSS!

 

Notiser

Upphovsrätt och de nya EU-direktiven
Poeter.se gör en omfattande databasgenomgång
Läs mer

Stödmedlemskap och swish
Vi har en tid tillbaka sett över betalmetoderna för stödmedlemskap till poeter.se. Nu finns möjlighet att betala via Swish,
Läs mer

Fel vid mailutskick om inloggning på poeter.se
Ett fel i mailutskick "Det har gått sex månader sedan du loggade in på Poeter.se." har smugit sig in och vi jobbar för att rätta till detta.
Läs mer


Snart i poesikalendern« Första 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Sista »

Det finns 9 sidor, du står på sidan 7