Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppvindar








Sök
med ödmjukhetens lykta

så ska vishetens port
gå upp för dig

sången i ditt hjärta
överrösta
stormens sus

den vilja
som har sin rot
i Ljuset
kan inte besegras

-

Släpp greppet
om allt
som inte leder
dig framåt

sätt en port
vid dina tankars dörr

ljus blir din färd
skuggorna viker

vindarna lyfter dig
på kärlekens vingar






















Fri vers av Michaela Dutius
Läst 316 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-10-08 21:58



Bookmark and Share


  Anna*
Tack!
Precis så är det...
precis så enkelt
och så svårt...
2009-11-02

  Lena K Nilsson VIP
Gillar dessa vackra ord!
2009-10-11

  Maria T
Tack för att Ljuset
har segrat över mörkret
2009-10-11

    © Birgitta Wäppling VIP
Hoppingivande och uppmuntrande skrivet.
2009-10-11

  ~~*MariamAurore*~~
Den här dikten
sann vacker
genuin poesi
när den är som absolut
vackrast.
2009-10-09

    eva m h
Vacker
2009-10-09

  Rachel Roth
gillas!!
2009-10-09

  lodjuret/seglare VIP
att läsa lättjefullt om kärleken är skönt
liksom för dig troligen att skriva det
med sådan penna
2009-10-08

  anits VIP
Fina berörande ord, tack för att
du delade med dig
2009-10-08

  Christine Sabel
Vilken planet kommer du ifrån fina ängel? Tack
2009-10-08

  Suzy med punkterna
Vackra visdomsord
2009-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius