Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underlig


Vi vet inte
var vi har honom
han säger ju aldrig något

Undrar vad han tänker
vid kaffet
med den sänkta blicken

Tycker han att han är något
mer
än vi andra

Är vi inte intressanta nog

Dödlig är han i alla fall
Ja, dödlig är han ta mig fan

Yes, där åkte han dit!




Fri vers av Lénon
Läst 248 gånger
Publicerad 2005-10-14 18:17



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
Kommer att tänka på arbetsklimatet på arb platser..Hur man måste kämpa för att vara betydelsefull under andra jävlars dömande ögon, tills de hittar något att reta sig på, eller peka finger på: ja, skyldig till att dö...det är vi alla..snyggt & så lätt formulerat..
2005-10-14

  Therés
Den här texten gillade jag att läsa. Mycket!
2005-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Lénon