Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där vandrar hon under aftonens stjärnor

med daggvåta bäcksvarta lockar
vandrar hon under månens ljus
alena och med rädslan i sin famn
viskande längtans namn

trasiga drömmar
hon bär i sin hand
där hon vandrar under aftonens stjärnor
barfota genom de skuggiga timmarna
barfota genom de frostiga orden

med daggvåta bäcksvarta lockar
vandrar hon under aftonens stjärnor
famlande efter dig
hennes längtans vackra ros

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-09 00:45



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Sinnliga ord, med mycket känsla i
2009-10-09
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~