Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskling, följ med mig norrut

Älskling, följ med mig norrut. Vi lämnar Stockholm tillsammans. Låtsas som att inget av det som varit verkligen har hänt. Du och jag. Igen. Bara vi. Be mig och jag förtränger henne, ska aldrig ens fråga efter hennes namn. Och vill du är han borta för gott, mannen som värmt mina nätter sen dagarna drog ut på tiden. Och tiden gjorde att du försvann. Så följ med mig norrut älskling. I frostig skog glömmer vi allt.




Övriga genrer av malin...
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-09 08:44



Bookmark and Share


  PPQ
fler borde satsa på kategorin bara ord och din text är ett bra exempel på varför...
2009-10-09
  > Nästa text
< Föregående

malin...
malin...