Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tryckkammare på min insida

Å ena sidan så vill jag leva
mitt liv fri och utan motstånd
Men på min insida finns en
tryckkammare
Den är full av instängda
känslor som inte hittat sin
väg ut
Dom trycker på så dom
skapar värk i kroppen
Men å andra sidan så
vill jag leva även om
jag känner motstånd
ibland
Det finns en ventil i
tryckkammaren så att
jag kan lätta på trycket




Fri vers av Anjeska
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-09 12:47



Bookmark and Share


  Marreb
känner igen
2009-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Anjeska
Anjeska