Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färgade min dag

En till synes grå vardag
Det duggade lite lätt
Jag mötte människors
Icke leende ansikten
Inte heller jag log
Tiden stod still på nåt vis
Det sprack upp lite bland molnen
Då lyfte jag min nedstämda blick
Regnbågen visade sina färger
Den färgade min dag
Jag log
Fick ett leende tillbaka
Den färgade min dag




Fri vers av Anjeska
Läst 510 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-22 13:57



Bookmark and Share


  mare VIP
Så kan en dag vara...fint avslut..
2010-10-22

    eva m h
Tycker om dikten och dej!!! Kram!
2010-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Anjeska
Anjeska