Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Värd att publiceras igen...


Samma värde genom kärleken

Du är älskvärd för den du är
Du har all rätt att bara vara
Vi tillhör alla samma människoskara
Du ska inte ändra dig för andras
Tycke och smak
Vi finns här under samma himlatak
Ditt värde sitter inte i det du gör
Om du är stark eller skör
Ingen borde få tycka att de är av
Bättre slag
Vi har ju bara olika personlighetsdrag
Om vi såg det unika i var och en
Så skulle vi se varandra genom kärleken




Fri vers av Anjeska
Läst 708 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-07 14:42



Bookmark and Share


    eva m h
Mycket fin Anna,precis som Du! :-)
2010-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Anjeska
Anjeska