Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du vore här

Saknaden gör sig påmind
Om du vore här
Skulle jag få dig att skratta
Så att din börda skulle lätta
Om du vore här
Skulle jag omfamna dig
Så att jag fick ge dig lite värme
Om du vore här
Så skulle inte saknaden vara
Så påtaglig
Mor




Fri vers av Anjeska
Läst 534 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-22 14:12



Bookmark and Share


    eva m h
Kram!
2010-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Anjeska
Anjeska