Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just ingenting

Jag vill att själen ska få uttrycka sig på
allahanda sätt
Genom skrift
Genom hantverk
Genom sagda ord
Men för att det ska flyta på
Behöver själen ibland göra
Just ingenting




Fri vers av Anjeska
Läst 502 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-10-22 14:20



Bookmark and Share


  ULJO
Ibland måste man kunna unna sig, just ingenting.
2010-10-25

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Så sant så sant
2010-10-24

  mare VIP
Precis...vänta in..
2010-10-22

    AA VIP
Det är sant det du säger....Bra. AA
2010-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Anjeska
Anjeska