Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett privilegium på landet

Jag tittar upp på den stjärnklara himlen
Det är ett privilegium
När man bor på landet
Inne i stan så är det så mycket ljus
som "förorenar"

Har fått en beställning från en stadsbo
Titta på den klara stjärnhimlen för mig med
Hon mindes nostalgiskt sina barndomsår på landet

Åh jag ser ett stjärnfall...
Åh månen lyser klar...
Jag kan se vintergatan
Lilla och stora hund

Ett privilegium på landet




Fri vers av Anjeska
Läst 512 gånger
Publicerad 2010-10-25 21:45



Bookmark and Share


  Line W
Fint!
2010-10-25

    eva m h
Ja det är ett stort privilegium!
2010-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Anjeska
Anjeska