Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hörde tystnaden

Jag lyssnade på tystnaden idag
Det var behagligt
Jag hörde ingenting
Men ändå så sa den mig någonting




Fri vers av Anjeska
Läst 515 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-24 22:28



Bookmark and Share


  Si.a
fångad av rubriken, behagad av "tystnaden". gillar
2010-11-23

  ULJO
Så underbar tanke. Fint skriftat.
2010-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Anjeska
Anjeska