Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstvision

Solen ligger lågt och lyser
På frosten så det tindrar
Även månen ligger på en
Hylla på himlen
Träden står avklädda
Endast några få löv
Hänger krampaktigt kvar
Tunt istäcke på pölen
Skapar små konstverk
En vacker
Höstvision




Fri vers av Anjeska
Läst 432 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-26 10:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anjeska
Anjeska