Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allra käraste........

du vackra själ
blunda inte mer

du varma själ
vänd inte inåt

du ömsinta själ
gråt inte tyst

du kärleksfulla själ
vänd inte sida

luta din sorg mot min skuldra
visa din rädsla och sårbarhet

jag bär styrkan i oss båda
finns vid din sida

så fly inte din väg
jag står kvar i saknad

för du....

är den käraste jag har




Fri vers av Lindizz
Läst 339 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-10-09 13:16



Bookmark and Share


  devilsangel
Åh så underbart skrivet! Blir ännu varmare här i min feber, hehe...men på ett bra sätt...så kärleksfullt att jag bara ler...
2009-10-09

    Max Poisé
Älska sig själv är fundamentalt!
Bra!!
2009-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz