Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..


Spöket med kameran

Ett spökslott
rustas upp
vita gardiner klär väggarna
så blodfläckarna återigen glöms bort

De följer samma ord som sist
en gång dit, alltid dit

Deras vilja säljs till högstbjudande
på aktioner för svin

Spöket med kameran styr vår värld
kroppen vill synas, redigeras till smal
lögnerna blir bensin på elden
som sprider sig genom korridorerna




Fri vers av J P
Läst 343 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-09 13:29



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så bra.
2009-12-03
  > Nästa text
< Föregående

J P
J P