Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min önskan


Jag vill ha en säng
som värmer ända ner i tårna

Jag vill ha ett täcke
som inte glipar

en kudde
som skänker mig sömn

ett mörker
som varar natten ut

en dröm
som hägrar till livets slut

Men om jag måste prioritera
välja bland dessa
vill jag nog bara ha
min enkla önskan kvar




Fri vers av Regina E
Läst 500 gånger
Publicerad 2005-10-14 19:57



Bookmark and Share


    Jolli
det var skönt skrivet (jag är jättetrött)
2005-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Regina E

Mina favoriter
kvällssol
tvätterskan