Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De straffade och de rika


Det sägs att Cary Grant
En gång körde ihjäl en man
Men han betalade en annan att ta hans straff
Straffet var lite drygt 1 år i kåken

Man undrar om de inte fungerar på samma sätt
Även idag
Alltså resultatet är detsamma
Men förövarna går fria
Om de är rika….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-02 05:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO