Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jonathan, att somna på din arm


jonathan för mig är livet du
kärleken o allt som hör till
att vakna i ljuset av kärlek
det är så att vakna med dig
att somna jonathan, på din arm
det gör natten så trygg o varm

jonathan för mig är livet du




Fri vers av sunnanvind
Läst 464 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-10-09 22:23



Bookmark and Share


  oMareld
himla fint
2009-10-28

  Peter Jr Eriksson
undebara rader !
2009-10-20

  ~Hope~
Vackert, vackert!!
2009-10-10

    Lindizz
I dina ord känns trygghet och tillit, så som kärlek är som bäst. Mycket fint skrivet.
2009-10-10

  Blåbäret
som kärleken skall vara när den är vacker och levande
2009-10-10

  anits VIP
Så fint om trygghet, närhet och tillit
2009-10-09

  walborg
Innerligt tack för denna fina dikt som andas trygghet och tillit.
2009-10-09

    JJ VIP
Sött och vackert, tidlös ro! Mvh. JJ-
2009-10-09

  peter markurth
bra
2009-10-09

  glittertindra
åh, vad fin :-) speciellt det att somna på det sättet och känna tryggheten...
2009-10-09
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind