Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en Vädjan om överlevnad



Slå som förut
mitt namn och hjärta

Flyg fritt
från eldar och smärta

Andas lätt
ur toner och skratt

Se klart
utan tårar i natt

Lev i mod
Våga jag ber

Slå som förut
mitt alldeles egna
Du min vackra
Slå åter slå
Mitt värdefulla mitt Jag

mitt Hjärta









Fri vers av Baystream
Läst 234 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-10-09 23:14



Bookmark and Share


  m.ricknell
underbar, välbehövda ord ikväll, tack..
2009-10-10

  blaite
så vackert..
2009-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream