Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att söka bekräftelse

Varför måste livet kännas så jävla tungt ibland

I hela mitt liv har jag sökt efter att få bekräftelse

Att bli sedd

Älskad

Jag ville ju bara känna trygghet

Vad det för mycket begärt

Hur kan man sakna någon som skadat ens själ för livet

Där inne finns ett svart tomrum som växer med smärtan

Jag var ju inte som alla andra

Men jag ville vara som dom

Känna mig älskad

Känna trygghet

Men rädslan segrade till slut

Jag hörde min inre röst säga

Du är värdelös




Övriga genrer av JessicaB
Läst 379 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-10 10:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja -verkligen bra skrivet! Du kommer sakta men säkert se dig själv i ett helt annat ljus -nu när du vågar gå ut med lidandet!
Oerhört avslöjande och viktig text detta!
2009-10-16

    Motintet
Bra skrivet jag känner verkligen igen mig ;)
2009-10-10
  > Nästa text
< Föregående

JessicaB
JessicaB