Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden läker alla sår




Det är svårt att glömma

men det går

tiden läker alla sår

sägs det

kanske är det så




Övriga genrer av JessicaB
Läst 325 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-19 21:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Nja-som sossarna brukar säga,vet inte om alla sår läks av tiden-möjligen av varsam omvårdnad och goda hjärtan.
2009-04-22

  peter markurth
undrar det jag....
2009-04-22

  Jean-Michel Orblin
åtminstone blir det små är kvar.
2009-04-20

    ej medlem längre
Sakta men säkert och till viss del!
2009-04-20
  > Nästa text
< Föregående

JessicaB
JessicaB