Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De finns.......




Hur många gånger har man inte blivit lurad och utnyttjad

av människor som man trodde var ens vänner

hur fan kunde jag vara så korkad

varför lärde jag mig aldrig av mina misstag

varför såg jag ingenting med mina egna ögon

blind, rädd.............

nu äntligen efter 30 har jag lärt mig att de finns på riktigt

de är få men de existerar

det gäller bara att hitta dem

att öppna sitt inre, släppa sin rädsla

när du väl har gjort det lär du hitta dem

de finns där för dig

var rädd om dem

















Övriga genrer av JessicaB
Läst 358 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-04-28 21:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Riktigt fint detta!
2009-09-24

  Lejonhjärtas poesi
Visst finns de men de växer inte på trän och inte heller gör de något större väsen av sig så de kan vara svåra att upptäcka.
2009-04-29
  > Nästa text
< Föregående

JessicaB
JessicaB