Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU





DU är den jag älskar mest

saknar

vill vara med

snälla älskade

lämna mig

aldrig

igen




Övriga genrer av JessicaB
Läst 354 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-19 21:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du-vem är dåraktig nog att lämna dig?
2009-04-22
  > Nästa text
< Föregående

JessicaB
JessicaB