Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blickar.....

Våra blickar möttes en varm sommardag

du bara stod där framför mig

Jag kunde drunkna i dessa vackra blå ögon

Jag försökte flytta blicken, men det gick inte

ville inte

Jag ville se dig

du såg mig

min själ

plötsligt var du bara borta

jag sökte överallt

jag gav upp

klockan var mycket

dags att gå

gick mot utgången, någon hann stoppa mig

kände en varm hand på min axel

det var du

min

mystiske

man




Övriga genrer av JessicaB
Läst 352 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-04-28 21:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Såå är det i skrivarlivet-ingen vet-bara du om detta är du eller diktardu-frihet!
2009-04-28
  > Nästa text
< Föregående

JessicaB
JessicaB