Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att våga släppa taget................


Rädsla

Rädslan kommer smygande innanför kroppen

släpp din rädsla

du måste våga släppa taget

det är det otrygga barnet inom dig som ropar efter trygghet

du kramar henne ömt och viskar i hennes öra

det är lugnt lilla vän du är vuxen nu

smärtan kommer att försvinna men du måste möta den

var inte rädd för den

låt den skölja över dig

du är mogen att möta rädslan en sista gång

den kan inte längre göra dig illa




Övriga genrer av JessicaB
Läst 320 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-10 10:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vi kan inte göra annat än möta rädslan igen och igen,rädslan är vår utmaning-tänker jag när jag läser din text. Jag är rädd att du inte fortsätter skriva, du kommer framåt hela tiden min vän!
2009-10-16
  > Nästa text
< Föregående

JessicaB
JessicaB