Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag hör dig inte .... kan inte höra



orden väller ur din mun

som potatismos

......... som äppelmos

massor av ord som väller ut




och jag kan inget höra


för mina öron är stängda


avstängda


för potatismos och äppelmos


men du fortsätter mala mala mala på


ser du inte att jag inte hör

inte orkar lyssna



jag ser rädslan i dina ögon

jag känner din rädsla i mitt bröst



som svider



som bränner



men du mal på

med skrämda vettskrämda ögon

som inte vågar tåras
som inte vågar gråta

för då kanske du inte kunde sluta

det är så mycket gråt i din hals

så mycket gråt i dina ögon



så mycket ..... så mycket



men jag kan ändå inte höra vad du säger

kan ändå inte uppfatta ett ord


potatismos


äppelmos




Fri vers av Göran Byrén
Läst 398 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-10 11:38



Bookmark and Share


    Maria Malm
Å, detta med kommunikation..det är ursvårt, i alla fall ibland..när sändaren inte fattar att mottagaren inte orkar ta emot, det den själv så gärna skulle vilja förmedla..
2009-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Göran Byrén
Göran Byrén