Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OK ... Jag erkänner ... Jag var så besvärlig .... eller var jag det?


vilken sorts människor slår små barn ...
slår en 6-åring, skriker drar/lyfter i håret


- Du var så besvärlig! ...


en besvärlig 7-åring som måste misshandlas
en 8-åring som nonchaleras fysiskt och psykiskt


- Du var så besvärlig! ...


att jaga en 9-åring och sen slå honom ....
lämna honom gråtande med skam skuld smärta


- Du var så besvärlig! ...




Fri vers av Göran Byrén
Läst 411 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-02 09:30



Bookmark and Share


    samole
Effektiv!
Allt i dikten handlar om den andre, om vad han eller hon gjorde och sa. Här blir det inget möte, distansen ska upprätthållas med nya "slag".
2013-03-19

    Maria Malm
Det kan jag då rakt inte tro, att du skulle varit så besvärlig!
2012-12-03

    Katta70 VIP
Applåd för en mycket stark dikt igen!

2012-12-02

  SatansSon VIP
Bra dikt. Synd att titeln gör den så sorglig.
2012-12-02

  Fräkniga svanen
du var säkert aldrig så besvärlig, aldrig aldrig aldrig

2012-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Göran Byrén
Göran Byrén