Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här texten skrevs i saknad och sorg ....


Ett avsked ... en text ... ett minne



du sjunker ner, ner, ner

i en spiral av intentioner

du är en ängel, tror du,

som inte är redo att flyga



du fäster deras bokstavssjuka

som ankare runt dina vrister

du äter dig själv som mellanmål

först fötterna och sedan lår



jag vill lyfta dig, dans med dig

ge dig kärleken till livet.

döden är en fridstörare

men ändå livets tvillingbror



du ger skrattet och hoppet åter

ditt ansikte lyser som eld

du är kärleken i öknen

dina intentioner gör skillnad




Fri vers av Göran Byrén
Läst 408 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-03 21:21



Bookmark and Share


  Annika Persson
du sjunker och snurrar runt
i intentionernas spiral
i din tro på att vara en ängel
inte redo än att flyga

...

vill lyfta dig till dans
att ditt liv får kärlek
döden stör friden
som en tvillingbror

men du du ger skratt och hopp
att se ett ansikte glöda som av eld


2012-12-02

    Maria Malm
På något vis skulle verserna kunna stå var och en för sig, alla med sitt budskap och skapande av eftertanke.
2012-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Göran Byrén
Göran Byrén